Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29206
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСмаровоз, Антон-
dc.date.accessioned2023-02-16T19:58:44Z-
dc.date.available2023-02-16T19:58:44Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationСмаровоз, А. Фітохімічне вивчення пагонів терну колючого : кваліф. робота / наук. керівник А. Комісаренко. - Харків, 2022. - 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29206-
dc.description.abstractВперше проведено фітохімічне вивчення пагонів терну колючого. Встановлено основні числові показники, проаналізовано елементний склад сировини. У сировині ідентифіковано та визначено вміст карбонових кислот, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів та поліфенольних сполук. Досліджено антимікробну активність етанольного екстракту пагонів терну колючого.uk_UA
dc.description.abstractThe phytochemical study of shoots of Prunus spinosa L. was first carried out. The main quality parameters were established, the elemental composition of raw material was analyzed. The following groups of phytochemicals were identified and quantified: carboxylic acids, hydroxycinnamic acids, flavonoids and polyphenolic compounds. The antimicrobial activity of ethanol extract from P. spinosa shoots was studied.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectPrunus spinosa L.uk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення пагонів терну колючогоuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of shoots of Prunus spinosa L.uk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Смаровоз Антон, 06.06.22.pdf
  Restricted Access
1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.