Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29206Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Смаровоз, Антон | - |
| dc.date.accessioned | 2023-02-16T19:58:44Z | - |
| dc.date.available | 2023-02-16T19:58:44Z | - |
| dc.date.issued | 2022-06 | - |
| dc.identifier.citation | Смаровоз, А. Фітохімічне вивчення пагонів терну колючого : кваліф. робота / наук. керівник А. Комісаренко. - Харків, 2022. - 47 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29206 | - |
| dc.description.abstract | Вперше проведено фітохімічне вивчення пагонів терну колючого. Встановлено основні числові показники, проаналізовано елементний склад сировини. У сировині ідентифіковано та визначено вміст карбонових кислот, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів та поліфенольних сполук. Досліджено антимікробну активність етанольного екстракту пагонів терну колючого. | uk_UA |
| dc.description.abstract | The phytochemical study of shoots of Prunus spinosa L. was first carried out. The main quality parameters were established, the elemental composition of raw material was analyzed. The following groups of phytochemicals were identified and quantified: carboxylic acids, hydroxycinnamic acids, flavonoids and polyphenolic compounds. The antimicrobial activity of ethanol extract from P. spinosa shoots was studied. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
| dc.subject | кафедра фармакогнозії | uk_UA |
| dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
| dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
| dc.subject | Prunus spinosa L. | uk_UA |
| dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
| dc.title | Фітохімічне вивчення пагонів терну колючого | uk_UA |
| dc.title.alternative | Phytochemical study of shoots of Prunus spinosa L. | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Смаровоз Антон, 06.06.22.pdf Обмежений доступ | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.