Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29209
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвистун, Олена-
dc.date.accessioned2023-02-19T20:49:01Z-
dc.date.available2023-02-19T20:49:01Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationСвистун, О. Фітохімічне дослідження антиоксидантного засобу на основі брусниці звичайної : кваліф. робота / наук. керівник М. Комісаренко. - Харків, 2022. - 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29209-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному дослідженню антиоксидантного засобу на основі брусниці звичайної. Проведено якісний аналіз біологічно активних речовин антиоксидантного засобу на основі брусниці звичайної. Визначити кількісний вміст БАР та антиоксидантну дію засобу на основі брусниці звичайної. Проведено стандартизацію та розроблено проекти методик контролю якості на одержаний засіб.uk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to phytochemical research of antioxidant based on lingonberry. Qualitative analysis of biologically active substances of antioxidant based on lingonberry has been carried out. Determine the quantitative content of BAS and the antioxidant effect of the tool based on cranberries. Standardization was carried out and drafts of quality control methods for the obtained product were developed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectбрусниця звичайнаuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectантиоксидантна активністьuk_UA
dc.subjectCranberryuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.titleФітохімічне дослідження антиоксидантного засобу на основі брусниці звичайноїuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical studies of antioxidant drug on the basis of lingonberruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свистун Олена 06.06.2022 р...pdf
  Обмежений доступ
1,82 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.