Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29283
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрістова, Марія-
dc.date.accessioned2023-02-21T21:29:54Z-
dc.date.available2023-02-21T21:29:54Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationАрістова, М. Фітохімічне дослідження шкірки Citrus sinensis (L.) Osbeck : кваліф. робота / наук. керівник В. Король. - Харків, 2022. - 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29283-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному дослідженню шкірки апельсину солодкого. Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної характеристики, поширення, хімічного складу, застосування у медицині та харчовій промисловості апельсину солодкого. У другому розділі представлено результати дослідження якісного складу біологічно активних речовин у шкірці апельсину солодкого. Третій розділ присвячений результатам визначення кількісного вмісту біологічно активних речовин. У четвертому розділі наведено визначення показників якості досліджуваної сировини.uk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to the phytochemical study of sweet oranges peel. The first chapter contains literature data on botanical characteristics, distribution, chemical composition, use in medicine and the national economy of Citrus sinensis. The second chapter presents the results of a study of the qualitative composition of biologically active substances in sweet oranges peel. The third chapter is devoted to the results of determining the quantitative content of biologically active substances. The fourth chapter provides a definition of quality indicators of the studied raw materials.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectапельсин солодкийuk_UA
dc.subjectCitrus sinensisuk_UA
dc.subjectшкіркаuk_UA
dc.subjectякісний аналізuk_UA
dc.subjectкількісний аналізuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectsweet orangesuk_UA
dc.subjectCitrus sinensisuk_UA
dc.subjectpeeluk_UA
dc.subjectqualitative analysisuk_UA
dc.subjectquantitative analysisuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.titleФітохімічне дослідження шкірки Citrus sinensis (L.) Osbeckuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of Citrus sinensis peeluk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Арістова Марія, 08.06.22.pdf
  Обмежений доступ
3,53 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.