Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29301
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧуєшова, Марія-
dc.date.accessioned2023-02-27T14:03:12Z-
dc.date.available2023-02-27T14:03:12Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationЧуєшова, М. Розробка складу та технології емульгелю : кваліф. робота / наук. керівник О. Кухтенко. - Харків, 2022. - 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29301-
dc.description.abstractВ роботі наведено аналіз фармацевтичного ринку препаратів, що застосовуються місцево у разі суглобового та м’язового болю. Проведені детальні експериментальні дослідження із визначення структурно-механічних показників основ емульгелю, досліджено вплив допоміжних речовин на властивості лікарського засобу. Визначено тиксотропні властивості основ емульгелів та проведено підбір допоміжних речовин для отримання лікарського засобу протизапальної дії із вмістом диклофенаку диетиламіну та метилсаліцилату. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 59 сторінок, містить 5 таблиць, 9 рисунків, 50 джерел літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe thesis presents аn аnаlysis of the phаrmаceuticаl mаrket of drugs used topically in the case of musculo-skeletal pain. Detailed experimental studies were made to determine the structural and mechanical parameters of the emulgel bases, the effect of excipients on the properties of the drug was researched. The thixotropic properties of emulgel bases were determined and excipients were selected to obtain an anti-inflammatory drug containing diclofenac diethylammonium and methyl salicylate. The work consists of the following pаrts: introduction, literаture review, choice of reseаrch methods, experimentаl pаrt, generаl conclusions, list of used literаture sources, totаl work of 59 pаges, contаins 5 tаbles, 9 figures, 50 sources of literаture.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технології фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectемульгельuk_UA
dc.subjectдопоміжні речовиниuk_UA
dc.subjectдиклофенаку диетиламінuk_UA
dc.subjectметилсаліцилатuk_UA
dc.subjectсуглобово-мязовий більuk_UA
dc.subjectemulgeluk_UA
dc.subjectexcipientsuk_UA
dc.subjectdiclofenac diethylammoniumuk_UA
dc.subjectmethyl salicylateuk_UA
dc.subjectmusculo-skeletal painuk_UA
dc.titleРозробка складу та технології емульгелюuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of an emulgel composition and technologyuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чуєшова Марія.pdf
  Обмежений доступ
2,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.