Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29316
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВерезга, Наталія-
dc.date.accessioned2023-02-27T19:41:16Z-
dc.date.available2023-02-27T19:41:16Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationВерезга, Н. Фітохімічне вивчення клеоми колючої : кваліф. робота / наук. керівник Н. Бурда. - Харків, 2023. - 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29316-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню трави, листя, квіток та стебел клеоми колючої. Проведено дослідження ефірних олій, флавоноїдів, гідроксикоричних кислот та органічних кислот. У квітках визначено антоціани. Також представлені результати визначення втрати в масі при висушуванні сировини та загальної золи.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the phytochemical study of herb, leaves, flowers and stems of Cleome spinosa. Essential oils, flavonoids, hydroxycinnamic acids and organic acids were studied. Anthocyanins have been identified in the flowers. The results of determining the loss in mass during drying of raw materials and total ash are also presented.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectклеома колючаuk_UA
dc.subjectтраваuk_UA
dc.subjectлистяuk_UA
dc.subjectквіткиuk_UA
dc.subjectстеблаuk_UA
dc.subjectфітохімічне вивченняuk_UA
dc.subjectCleome spinosauk_UA
dc.subjectherbuk_UA
dc.subjectleavesuk_UA
dc.subjectflowersuk_UA
dc.subjectstemsuk_UA
dc.subjectphytochemical studyuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення клеоми колючоїuk_UA
dc.title.alternativePhytochemi cal study of Cleome spinosauk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Верезга Наталія, 06.02.23.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.