Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29317
Назва: | Фітохімічне вивчення нікандри фізалісовидної |
Інші назви: | Phytochemical study of Nicandra physaloides (L.) Gaertn |
Автори: | Дудкін, Костянтин |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;нікандра фізалісовидна;Nicandra physaloides;трава;біологічно активні речовини;якісний аналіз;кількісний аналіз;apple-of-Peru;herbs;biologically active substances;qualitative analysis;quantitative analysis |
Дата публікації: | лют-2023 |
Бібліографічний опис: | Дудкін, К. Фітохімічне вивчення нікандри фізалісовидної : кваліф. робота / наук. керівник О. Новосел. - Харків, 2023. - 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню трави
нікандри фізалісовидної.
Перший розділ роботи містить дані літератури щодо ботанічної
характеристики, поширення, хімічного складу, застосування у медицині та
народному господарстві рослин роду Нікандра. У другому розділі
представлено результати дослідження якісного складу та визначення
кількісного вмісту біологічно активних речовин у досліджуваній сировині У
третьому розділі наведено визначення показників якості трави нікандри
фізалісовидної. Qualification work is devoted to phytochemical study of apple-of-Peru herbs. The first chapter contains literature on the botanical characteristics, distribution, chemical composition, use in medicine and the national economy of apple-of-Peru. The second chapter presents the results of the study of the qualitative composition and determination of the quantitative content of biologically active substances in the studied raw materials. The third chapter presents the definition of quality indicators of apple-of-Peru herbs |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29317 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дудкін Костянтин, 06.02.23.pdf | 4,74 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.