Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМирошниченко, Діана-
dc.date.accessioned2023-02-27T19:43:58Z-
dc.date.available2023-02-27T19:43:58Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationМирошниченко, Д. Фармакогностичне дослідження плодоніжок плодів гарбуза звичайного : кваліф. робота / наук. керівник О. Хворост. - Харків, 2023. - 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29318-
dc.description.abstractВперше проведено встановлення морфологічних особливостей сировини, ідентифікацію БАР та визначення кількісного вмісту основних груп БАР у плодоножках плодів Cucurbita pepo. Встановлено технологічні параметри сировини. Результати можуть бути положені у основу проекту методів контролю якости «Cucurbitae peponis Fructus Caulus».uk_UA
dc.description.abstractFor the first time, morphological features, BAS was identified and the quantitative content of the main BAS groups in fruit stalks Cucurbita pepo was determined. Technological parameters of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods "Cucurbitae peponis Fructus Caulus ".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectCucurbita pepouk_UA
dc.subjectплодоніжки плодівuk_UA
dc.subjectморфологічні особливостіuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectfruit stalksuk_UA
dc.subjectmorphological featuresuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.titleФармакогностичне дослідження плодоніжок плодів гарбуза звичайногоuk_UA
dc.title.alternativePharmacog nostic study of fruit stalks of common pumpkinuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мирошниченко Діана, 06.02.2023.pdf1,89 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.