Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29318
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мирошниченко, Діана | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T19:43:58Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T19:43:58Z | - |
dc.date.issued | 2023-02 | - |
dc.identifier.citation | Мирошниченко, Д. Фармакогностичне дослідження плодоніжок плодів гарбуза звичайного : кваліф. робота / наук. керівник О. Хворост. - Харків, 2023. - 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29318 | - |
dc.description.abstract | Вперше проведено встановлення морфологічних особливостей сировини, ідентифікацію БАР та визначення кількісного вмісту основних груп БАР у плодоножках плодів Cucurbita pepo. Встановлено технологічні параметри сировини. Результати можуть бути положені у основу проекту методів контролю якости «Cucurbitae peponis Fructus Caulus». | uk_UA |
dc.description.abstract | For the first time, morphological features, BAS was identified and the quantitative content of the main BAS groups in fruit stalks Cucurbita pepo was determined. Technological parameters of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods "Cucurbitae peponis Fructus Caulus ". | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | Cucurbita pepo | uk_UA |
dc.subject | плодоніжки плодів | uk_UA |
dc.subject | морфологічні особливості | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | fruit stalks | uk_UA |
dc.subject | morphological features | uk_UA |
dc.subject | chemical composition | uk_UA |
dc.title | Фармакогностичне дослідження плодоніжок плодів гарбуза звичайного | uk_UA |
dc.title.alternative | Pharmacog nostic study of fruit stalks of common pumpkin | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мирошниченко Діана, 06.02.2023.pdf | 1,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.