Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29450
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кривоколіско, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T21:27:25Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T21:27:25Z | - |
dc.date.issued | 2023-02 | - |
dc.identifier.citation | Кривоколіско, К. Фітохімічне вивчення лантани шипуватої : кваліф. робота / наук. керівник В. Кисличенко. - Харків, 2023. - 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29450 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню лантани шипуватої. Якісний склад досліджували за допомогою хімічних реакцій та хроматографічних методів. Кількісний вміст сполук визначали гравіметричним, титриметричним та спектрофотометричним методами. У результаті проведених досліджень визначено полісахариди, іридоїди, флавоноїди, антоціани, органічні кислоти, гідроксикоричні кислоти, амінокислоти, стероїдні сполуки, таніни. Представлено результати визначення втрати в масі при висушуванні сировини, загальної золи, екстрактивних речовин. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the phytochemical study of Lanthanum spicatum. Qualitative composition was investigated by chemical reactions and chromatographic methods. The quantitative content of compounds was determined by gravimetric, titrimetric and spectrophotometric methods. As a result of the studies, polysaccharides, iridoids, flavonoids, anthocyanins, organic acids, hydroxycinnamic acids, amino acids, steroid compounds, tannins were determined. The results of determining the loss in mass during drying of raw materials, total ash, extractive substances are presented. Qualification work consists of introduction, literature review, experimental part, general conclusions, references and appendices. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | Лантана шипувата | uk_UA |
dc.subject | фітохімічне вивчення | uk_UA |
dc.subject | листя | uk_UA |
dc.subject | квітки | uk_UA |
dc.subject | Lantana camara | uk_UA |
dc.subject | phytochemical study | uk_UA |
dc.subject | leaves | uk_UA |
dc.subject | flowers | uk_UA |
dc.title | Фітохімічне вивчення лантани шипуватої | uk_UA |
dc.title.alternative | Phytochemical study of Lantana camara L. | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кривоколіско Катерина, 11.02.23.pdf | 2,19 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.