Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовак, Діана-
dc.date.accessioned2023-03-19T18:20:43Z-
dc.date.available2023-03-19T18:20:43Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationНовак, Д. Обгрунтування складу крему антиоксидантної дії : кваліф. робота / наук. керівник Н. Половко. - Харків, 2023. - 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29543-
dc.description.abstractТеоретично обґрунтовано використання БАР з антиоксидантними властивостями — олії виноградних кісточок і водного вилучення гадючника в'язолистного. Отримано настій трави гадючника. За результатами дослідження властивостей розроблено склад крему, який містить олію кукурудзяну і виноградних кісточок, емульгатори Олівем 1000 і цетилстеариловий спирт, пропіленгліколь, ефірну олія розмарину, натрію бензоат і настій гадючника. Розроблено технологічну схему крему, вивчено показники якості. Встановлено що розроблений засіб відповідає вимогам чинної НД. Кваліфікаційна робота викладена на 48 сторінках і складається зі вступу, огляду літератури, 2-х розділів досліджень, висновків, списку літературних джерел та додатків. Робота ілюстрована 7 таблицями і 1 рисунком.uk_UA
dc.description.abstractThe use of biologically active substances that have antioxidant properties — grape seed oil and aqueous extract of meadowsweet is theoretically substantiated. An infusion of meadowsweet’s grass was obtained. According to the results of the study of the experimental samples’ properties, the composition of the cream, which contains corn oil and grape seed oil, emulsifiers Olivem 1000 and cetyl stearyl alcohol, propylene glycol, essential oil of rosemary, sodium benzoate and infusion of meadowsweet was developed. A technological scheme of obtaining the cream was developed, and its quality indicators were studied. It was established that the developed product meets the requirements of the current regulatory document.3 The qualification work is set out on 48 pages and consists of an introduction, literature review, 3 chapters of experimental research, general conclusions, a list of references and appendices.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра аптечної технології ліківuk_UA
dc.subjectфакультет фаимацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.titleОбгрунтування складу крему антиоксидантної діїuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the composition of the cream with antioxidant actionuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новак Діана 6.02.2023.pdf3,42 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.