Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоргун, Тетяна-
dc.date.accessioned2023-03-23T20:27:15Z-
dc.date.available2023-03-23T20:27:15Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationМоргун, Н. Фітохімічне вивчення лобулярії приморської : кваліф. робота / наук. керівник Н. Бурда. - Харків, 2023. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29590-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню листя та квіток лобулярії приморської. У роботі викладені результати вивчення антоціанів, флавоноїдів, гідроксикоричних та органічних кислот у досліджуваній сировині. Представлено результати визначення втрати в масі при висушуванні сировини та загальної золи.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the phytochemical study of the leaves and flowers of Lobularia maritima. The work presents the results of the study of anthocyanins, flavonoids, hydroxycinnamic and organic acids in the studied raw materials. The results of determining the loss in mass during drying of raw materials and total ash are presented.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectлобулярія приморськаuk_UA
dc.subjectлистяuk_UA
dc.subjectквіткиuk_UA
dc.subjectфітохімічний аналізuk_UA
dc.subjectчислові показникиuk_UA
dc.subjectLobularia maritimauk_UA
dc.subjectleavesuk_UA
dc.subjectflowersuk_UA
dc.subjectphytochemical analysisuk_UA
dc.subjectnumerical indicatorsuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення лобулярії приморськоїuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of Lobularia maritima (L.)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моргун Тетяна, 07.02.23.pdf1,72 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.