Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29738
Название: Розацеа в практиці косметолога: тактика ведення пацієнтів
Другие названия: Rosacea in the practice of a cosmetologist: patient management tactics
Авторы: Гергая, Юлія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;розацеа;корекція;косметичний догляд;rosacea;correction;cosmetic care;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Гергая, Ю. Розацеа в практиці косметолога: тактика ведення пацієнтів : кваліф. робота / наук. керівник О. Башура. - Харків, 2023. - 64 с.
Краткий осмотр (реферат): Розацеа – це захворювання шкіри обличчя (хронічне), схильне до рецидивів. Для нього характерне почервоніння шкіри, гнійники, горбки на обличчі, а також розширення капілярної сітки і поява судинних зірочок. Дані, наведені в роботі, свідчать про доцільність раннього виявлення критеріїв прогнозування перебігу захворювання, проведення лікування, направленого на корекцію виявлених порушень та запобігання розвитку рецидивів. Раціональне лікування з подальшим призначенням профілактичної косметичного догляду за шкірою є ключовим моментом у профілактиці розвитку рецидивів розацеа і підтверджує обґрунтованість та ефективність нашої методики лікування, профілактики та прогнозування рецидивів.
Розацеа – це захворювання шкіри обличчя (хронічне), схильне до рецидивів. Для нього характерне почервоніння шкіри, гнійники, горбки на обличчі, а також розширення капілярної сітки і поява судинних зірочок. Дані, наведені в роботі, свідчать про доцільність раннього виявлення критеріїв прогнозування перебігу захворювання, проведення лікування, направленого на корекцію виявлених порушень та запобігання розвитку рецидивів. Раціональне лікування з подальшим призначенням профілактичної косметичного догляду за шкірою є ключовим моментом у профілактиці розвитку рецидивів розацеа і підтверджує обґрунтованість та ефективність нашої методики лікування, профілактики та прогнозування рецидивів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29738
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри косметології та аромології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гергая.pdf993,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.