Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29867
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФедорчук, Ліна-
dc.date.accessioned2023-04-24T17:51:15Z-
dc.date.available2023-04-24T17:51:15Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationФедорчук, Л. Вивчення впливу макро- та мікро- нутрієнтів їжі на розвиток і ступінь важкості акне у осіб молодого віку : кваліф. робота / наук. керівник О. Лебединець. - Харків, 2022. - 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29867-
dc.description.abstractВ роботі було проаналізовано живлення молодих людей з вугровою хворобою. Встановлено, що аліментарний дисбаланс стосується одночасно споживаних основних компонентів їжі, вітамінів, макро- і мікроелементів. Надмірний вжиток жиру впливає на прогрес вугрової хвороби; перевищення добової потреби у вуглеводах також достовірно впливає на тягар акне. Регулярне наднормативне вживання молока і молочних продуктів також впливає на міру тягаря акне, але значно слабкіше, ніж наведені вище аліментарні чинники.uk_UA
dc.description.abstractThe study of the nutrition of young people with acne was analyzed. It is established that the alimentary imbalance concerns the simultaneously consumed main components of food, vitamins, macro- and microelements. Excessive fat intake affects the progress of acne; Exceeding the daily requirement of carbohydrates also significantly affects the burden of acne. Regular excessive consumption of milk and dairy products also affects the severity of acne, but much weaker than the above nutritional factors.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра косметології та аромологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectакнеuk_UA
dc.subjectживленняuk_UA
dc.subjectвплив на розвитокuk_UA
dc.subjectacneuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectdevelopmental impactuk_UA
dc.subjectосвітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів-
dc.titleВивчення впливу макро- та мікро- нутрієнтів їжі на розвиток і ступінь важкості акне у осіб молодого вікуuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the influence of macro- and micro- nutrients of food on the development and severity of acne in young peopleuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Федорчук.pdf969,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.