Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29867
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Ліна | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T17:51:15Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T17:51:15Z | - |
dc.date.issued | 2022-06 | - |
dc.identifier.citation | Федорчук, Л. Вивчення впливу макро- та мікро- нутрієнтів їжі на розвиток і ступінь важкості акне у осіб молодого віку : кваліф. робота / наук. керівник О. Лебединець. - Харків, 2022. - 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29867 | - |
dc.description.abstract | В роботі було проаналізовано живлення молодих людей з вугровою хворобою. Встановлено, що аліментарний дисбаланс стосується одночасно споживаних основних компонентів їжі, вітамінів, макро- і мікроелементів. Надмірний вжиток жиру впливає на прогрес вугрової хвороби; перевищення добової потреби у вуглеводах також достовірно впливає на тягар акне. Регулярне наднормативне вживання молока і молочних продуктів також впливає на міру тягаря акне, але значно слабкіше, ніж наведені вище аліментарні чинники. | uk_UA |
dc.description.abstract | The study of the nutrition of young people with acne was analyzed. It is established that the alimentary imbalance concerns the simultaneously consumed main components of food, vitamins, macro- and microelements. Excessive fat intake affects the progress of acne; Exceeding the daily requirement of carbohydrates also significantly affects the burden of acne. Regular excessive consumption of milk and dairy products also affects the severity of acne, but much weaker than the above nutritional factors. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра косметології та аромології | uk_UA |
dc.subject | факультет медико-фармацевтичних технологій | uk_UA |
dc.subject | акне | uk_UA |
dc.subject | живлення | uk_UA |
dc.subject | вплив на розвиток | uk_UA |
dc.subject | acne | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | developmental impact | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів | - |
dc.title | Вивчення впливу макро- та мікро- нутрієнтів їжі на розвиток і ступінь важкості акне у осіб молодого віку | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the influence of macro- and micro- nutrients of food on the development and severity of acne in young people | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федорчук.pdf | 969,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.