Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30866
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОгора, Тетяна-
dc.date.accessioned2023-07-19T10:05:49Z-
dc.date.available2023-07-19T10:05:49Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationОгора, Т. Дослідження хімічного складу тюльпану сорту Purple lady : кваліф. робота / наук. керівник В. Георгіянц. - Харків, 2023. - 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30866-
dc.description.abstractУ роботі визначено фармакопейні показники, якісного та кількісного складу речовин листя та квітів тюльпану сорту Purple Lady. Якісними реакціями ідентифікації встановлено наявність флавоноїдів, дубильних речовин, сапонінів, азотвмісних сполук у сировині. Хроматографічними методами ідентифіковано амінокислоти, фенольні сполуки, гідроксикоричні кислоти. Встановлено втрату в масі при висушуванні, вміст золи, визначено екстрактивні речовини, вміст суми фенольних сполук, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, компонентів амінокислот та флавоноїдів. Робота складається зі вступу, чотирьох розділів, загальних висновків, списку літератури та додатків.uk_UA
dc.description.abstractIn the work, the pharmacopoeial indicators, qualitative and quantitative composition of the leaves and flowers of Tulip “Purple Lady” are determined. The presence of flavonoids, tannins, saponins, and nitrogen-containing compounds in raw materials was determined by qualitative identification reactions. Amino acids, phenolic compounds, and hydroxycinnamic acids were identified by chromatographic methods. The loss in mass during drying, the ash content, the extractive compounds, the total content of phenolic compounds, hydroxycinnamic acids, flavonoids, amino acid components and flavonoids were determined.The work consists of an introduction, four chapters, general conclusions, a list of references and appendices.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармацевтичної хіміїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectхроматографіяuk_UA
dc.subjectтюльпанuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectкультивуванняuk_UA
dc.subjectфітохімічний аналізuk_UA
dc.subjectchromatographyuk_UA
dc.subjecttulipuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectphytochemical analysisuk_UA
dc.titleДослідження хімічного складу тюльпану сорту Purple ladyuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the chemical composition of the tulip Purple lady varietyuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Огора Тетяна, 12.06.2023.pdf4,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.