Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30876
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБаланда, Лілія-
dc.date.accessioned2023-07-19T12:22:51Z-
dc.date.available2023-07-19T12:22:51Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationБаланда, Л. Розробка параметрів стандартизації листя журавлини : кваліф. робота / наук. керівник О. Кошовий. - Харків, 2023. - 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30876-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проведено визначеня морфологічні та анатомічні ознаками листя журавлини болотяної і журавлини великоплодої. Визначено параметри стандартизації листя журавлини за такими показниками: макро-та мікроскопічні ознаки, ТШХ ідентифікацію основних БАР сировини (гіперозид, рутин та кофейна кислота), сторонні домішки (не більше 2 %), коричневих стебел не більше 5 %, втрата в масі при висушуванні (не більше 10 %), загальна зола (не більше 7 %) та не менше 1 % флавоноїдів, у перерахунку на гіперозид. Кваліфікаційна робота викладена на 70 сторінках машинописного тексту. Обсяг основного тексту кваліфікаційної роботи складає 54 сторінок друкованого тексту. Робота проілюстрована 3 таблицями та 7 рисунками.[Н1]uk_UA
dc.description.abstractIn the qualifying work, the morphological and anatomical characteristics of the leaves of wild cranberry and Amarican cranberry were determined. The parameters of standardization of cranberry leaves were determined according to the following indicators: macro- and microscopic features, TLC identification of the main BASs of raw materials (hyperoside, rutin and caffeic acid), foreign impurities (no more than 2%), brown stems no more than 5%, loss in mass during drying (not more than 10%), total ash (not more than 7%) and not less than 1% of flavonoids, in terms of hyperoside. Qualification work is presented on 70 pages of typewritten text. The volume of the main text of the qualifying work is 54 pages of printed text. The work is illustrated with 3 tables and 7 figures.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectOxycoccus macrocarpusuk_UA
dc.subjectOxycoccus palustrisuk_UA
dc.subjectлистяuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectleavesuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectstandardizationuk_UA
dc.titleРозробка параметрів стандартизації листя журавлиниuk_UA
dc.title.alternativeDevelop- ment of cranberry leaf stan- dardization parametersuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
БАЛАНДА Лілія_13.06.23.pdf2,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.