Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKaygin, B.-
dc.contributor.authorMashtaler, V. V.-
dc.contributor.authorSydora, N. V.-
dc.date.accessioned2023-08-01T10:16:14Z-
dc.date.available2023-08-01T10:16:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationKaygin, B. Study the lipophilic fraction of dill herb / B. Kaygin, V. V. Mashtaler, N. V. Sydora // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 14 квіт. 2023 р. – Xарків : НФаУ, 2023. – С. 21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30964-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleStudy the lipophilic fraction of dill herbuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf356,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.