Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31119
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Дар`я-
dc.date.accessioned2023-08-17T12:15:48Z-
dc.date.available2023-08-17T12:15:48Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationПрисяжнюк, Д. Розробка складу та технології сиропу від кашлю : кваліф. робота / наук. керівник С. Олійник. - Харків, 2023. - 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31119-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розробці складу та обґрунтуванню технології виготовлення сиропу протикашльової дії на основі екстракту чебрецю та амброксолу гідрохлориду в умовах аптечного та промислового виробництва, а також вивченню показників якості запропонованого лікарського сиропу.uk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to the development of the composition and justification of the production technology of antitussive syrup based on thyme extract and ambroxol hydrochloride in the conditions of pharmacy and industrial production, as well as the study of the quality indicators of the proposed medicinal syrup.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технології ліківuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectскладuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectамброксолу гідрохлоридuk_UA
dc.subjectчебрець повзучийuk_UA
dc.subjectкашельuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectcompositionuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectambroxol hydrochlorideuk_UA
dc.subjectThymus serpyllumuk_UA
dc.subjectcoughuk_UA
dc.titleРозробка складу та технології сиропу від кашлюuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of composition and technology of cough syrupuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Присяжнюк Дар'я_15.06.23.pdf2,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.