Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31380
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХажжи, Мохамед Амин-
dc.date.accessioned2023-10-05T10:20:49Z-
dc.date.available2023-10-05T10:20:49Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationХажжи, Мохамед Амин. Исследование биологически активных соединений Juno bucharica : квалиф. работа / науч. руководитель О. Головченко. - Харьков, 2023. - 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31380-
dc.description.abstractQualification work is devoted to the research bioactive compounds of leaves and corms of Juno bucharica. The work presents the results of qualitative reactions and chromatographic analysis which can be used for further identification and standardization of Juno bucharica raw materials and compounds. The data obtained show the promise of further research for the application of Juno bucharica raw materials on the Ukrainian pharmaceutical market and the creation of new drugs. The work consists of an introduction, a review of the literature, an experimental part, a forecast of the prospects for further research, conclusions and a list of references. The total amount of work is presented on 65 pages, containing 12 figures, 17 tables, 5 formulas and additions.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармацевтичної хіміїuk_UA
dc.subjectJuno bucharicauk_UA
dc.subjectpharmacological activityuk_UA
dc.subjectbiologically active compoundsuk_UA
dc.subjectidentificationuk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.subjectisoflavonoidsuk_UA
dc.titleИсследование биологически активных соединений Juno bucharicauk_UA
dc.title.alternativeResearch on biologically active compounds of Juno bucharicauk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хажжі Мохамед-Амін (3,10).pdf7,19 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.