Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31402
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Уадиди, Сальман | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-05T11:26:07Z | - |
dc.date.available | 2023-10-05T11:26:07Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Уадиди, Сальман. Подбор состава и технологии твердых желатиновых капсул с экстрактами цветков бузины черной и мяты перечной : квалиф. работа / науч. руководитель Г. Слипченко. - Харьков, 2023. - 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31402 | - |
dc.description.abstract | The qualifying work is devoted to research on the choice of excipients order to create capsules with dry extracts of black elderberry flowers and peppermint. The author studied the physicochemical and pharmacotechnological properties of active substances order to create hard gelatin capsules. The studies made it possible to select excipients and obtain capsules using the granulation method. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра заводської технології ліків | uk_UA |
dc.subject | факультет по подготовке иностранных граждан | uk_UA |
dc.subject | plant raw materials | uk_UA |
dc.subject | dry extracts of elderberry flowers | uk_UA |
dc.subject | dry peppermint extract | uk_UA |
dc.subject | capsules | uk_UA |
dc.title | Подбор состава и технологии твердых желатиновых капсул с экстрактами цветков бузины черной и мяты перечной | uk_UA |
dc.title.alternative | Selection of the composition and technology of hard gelatin capsules with extracts of black elderberry flowersand peppermint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Уадиди Сальман.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.