Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31483Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Kaygin, Bensu | - |
| dc.date.accessioned | 2023-10-13T11:58:27Z | - |
| dc.date.available | 2023-10-13T11:58:27Z | - |
| dc.date.issued | 2023-06 | - |
| dc.identifier.citation | Kaygin Bensu. Study the biological active compounds of dill herb : qualification work / scientific supervisor V. Mashtaler. - Kharkiv, 2023. - 50 p. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31483 | - |
| dc.description.abstract | The qualification work is devoted to study of chemical content the herb of dill. The quantitative and qualitative composition of biologically active compounds of plant material was established . | uk_UA |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню хімічного складу трави кропу. У рослинному матеріалі визначено якісний та кількісний вміст біологічно активних сполук. | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
| dc.subject | кафедра фармакогнозії | uk_UA |
| dc.subject | faculty for foreign citizens’ education | uk_UA |
| dc.subject | dill | uk_UA |
| dc.subject | herb | uk_UA |
| dc.subject | compounds | uk_UA |
| dc.subject | qualitative composition | uk_UA |
| dc.subject | quantitative analyse | uk_UA |
| dc.subject | кріп | uk_UA |
| dc.subject | трава | uk_UA |
| dc.subject | сполуки | uk_UA |
| dc.subject | якісний склад | uk_UA |
| dc.subject | кількісний аналіз | uk_UA |
| dc.title | Study the biological active compounds of dill herb | uk_UA |
| dc.title.alternative | Дослідження біологічно активних речовин трави кропу | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кайгін Бенсу.pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.