Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31483
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKaygin, Bensu-
dc.date.accessioned2023-10-13T11:58:27Z-
dc.date.available2023-10-13T11:58:27Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationKaygin Bensu. Study the biological active compounds of dill herb : qualification work / scientific supervisor V. Mashtaler. - Kharkiv, 2023. - 50 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31483-
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to study of chemical content the herb of dill. The quantitative and qualitative composition of biologically active compounds of plant material was established .uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню хімічного складу трави кропу. У рослинному матеріалі визначено якісний та кількісний вміст біологічно активних сполук.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectdilluk_UA
dc.subjectherbuk_UA
dc.subjectcompoundsuk_UA
dc.subjectqualitative compositionuk_UA
dc.subjectquantitative analyseuk_UA
dc.subjectкріпuk_UA
dc.subjectтраваuk_UA
dc.subjectсполукиuk_UA
dc.subjectякісний складuk_UA
dc.subjectкількісний аналізuk_UA
dc.titleStudy the biological active compounds of dill herbuk_UA
dc.title.alternativeДослідження біологічно активних речовин трави кропуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кайгін Бенсу.pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.