Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31500
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАбдеррахман, Лаяш-
dc.date.accessioned2023-10-25T10:26:13Z-
dc.date.available2023-10-25T10:26:13Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationАбдеррахман, Лаяш. Проблемы формирования профессиональных кадров в здравоохранении стран Африки : квалиф. работа / науч. руководитель Н. Демченко. - Харьков, 2023. - 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31500-
dc.description.abstractIn the qualifying work, an analysis of the effectiveness of the health care system in African countries was carried out, trends and dynamics of professional personnel in the field of health care, features and problems of their formation in modern conditions were studied. An analysis of the relationship between the density of medical personnel and indicators of public health was also carried out. The work is presented on 66 pages and consists of an introduction, an experimental part, general conclusions, 30 references, 8 tables, 17 figures.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра організації та економіки фармаціїuk_UA
dc.subjectфакультет по подготовке иностранных гражданuk_UA
dc.subjectprofessional staffuk_UA
dc.subjectmedical workersuk_UA
dc.subjectlabor marketuk_UA
dc.subjecthealthcare sectoruk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjectwell-beinguk_UA
dc.subjectAfrican countriesuk_UA
dc.titleПроблемы формирования профессиональных кадров в здравоохранении стран Африкиuk_UA
dc.title.alternativeProblems of the formation of professional personnel in the health care of African countriesuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Рабі Абдеррахман.pdf4,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.