Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31691Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Васильєва, О. А. | - |
| dc.contributor.author | Лаврент’єв, М. А. | - |
| dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-11-29T09:24:43Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-29T09:24:43Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Васильєва, О. А. Обґрунтування співвідношення лакто- та пропіоновокислих бактерій у складі нового функціонального напою / О. А. Васильєва, М. А. Лаврент’єв, О. С. Калюжная // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 235-237. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31691 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Обґрунтування співвідношення лакто- та пропіоновокислих бактерій у складі нового функціонального напою | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 235-237.pdf | 674,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.