Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31848Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бадьон, Б. С. | - |
| dc.contributor.author | Шакун, О. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-12-18T08:58:46Z | - |
| dc.date.available | 2023-12-18T08:58:46Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Бадьон, Б. С. Мікробіологія морозива / Б. С. Бадьон, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 394-395. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31848 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Мікробіологія морозива | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 394-395.pdf | 764 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.