Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31848
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБадьон, Б. С.-
dc.contributor.authorШакун, О. А.-
dc.date.accessioned2023-12-18T08:58:46Z-
dc.date.available2023-12-18T08:58:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБадьон, Б. С. Мікробіологія морозива / Б. С. Бадьон, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 394-395.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31848-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМікробіологія морозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
394-395.pdf764 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.