Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32063
Название: | Ключові особливості формування системи управління якістю на базі вимог стандарту ISO 9001 на підприємстві |
Авторы: | Коробка, І. О. Самойленко, І. Ю. Малий, В. В. Крутських, Т. В. |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Ключові особливості формування системи управління якістю на базі вимог стандарту ISO 9001 на підприємстві / І. О. Коробка // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІ міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 січ. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 417-418. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32063 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
417-418.pdf | 738,76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.