Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32267
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛитвиненко, Діана-
dc.date.accessioned2024-03-01T13:05:07Z-
dc.date.available2024-03-01T13:05:07Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationЛитвиненко, Д. Розробка складу бальзаму з екстрактом ягід асаї : кваліфікаційна робота / наку. керівник Н. Половко. - Харків, 2024. - 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32267-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність створення лікарського засобу з екстрактом ягід асаї сухим у формі бальзаму для губ на жировосковій основі. Експериментально обґрунтована концентрація ущільнювачів, які надають необхідні структурні властивості і також задовільні органолептичні та споживчі характеристики. Доведена необхідність введення екстракту в розчиненому стані та моностеарату гліцерину для забезпечення емульгування водного розчину. Розроблено технологічну схему, вивчено показники якості бальзаму. Кваліфікаційна робота викладена на 48 сторінках і складається зі вступу, огляду літератури, 2-х розділів досліджень, висновків, списку літературних джерел та додатків. Робота ілюстрована 9 таблицями і 4 рисунками. Список літератури містить 53 джерела.uk_UA
dc.description.abstractThe expediency of creating a medicinal product with dry açaí palm (Euterpe oleracea) berry extract in the form of a lip balm on a fat-wax basis is substantiated. Experimentally justified concentration of sealants, which provide the necessary structural properties and also satisfactory organoleptic and consumer characteristics. The need to introduce the extract in a dissolved state and glycerol monostearate to ensure emulsification of the aqueous solution has been proven. A technological scheme has been developed, the quality indicators of the balsam have been studied. The thesis is presented in 48 pages and consists of an introduction, literature review, two research sections, conclusions, a list of references, and appendices. The work is illustrated with 9 tables and 4 figures. The bibliography includes 53 sources.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра аптечної технології ліківuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectекстракт ягід асаї сухийuk_UA
dc.subjectбальзами для губuk_UA
dc.subjectтехнологія ліківuk_UA
dc.subjectdry açaí palm berry extractuk_UA
dc.subjectlip balmsuk_UA
dc.subjectdrug technologyuk_UA
dc.titleРозробка складу бальзаму з екстрактом ягід асаїuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the composition of the balm with yasai berry extractuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Діана Литвиненко 10.02.24.pdf2,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.