Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛогвін, Алла-
dc.date.accessioned2024-03-01T13:06:23Z-
dc.date.available2024-03-01T13:06:23Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationЛогвін, А. Підбір допоміжних речовин при розробці складу та технології сиропу послаблювальної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Криклива. - Харків, 2024. - 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32268-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота містить 43 сторінки, 5 рисунків, 7 таблиць, список літератури з 42 найменування. З метою розробки складу лікарського сиропу для лікування закрепів, в якості активних фармацевтичних інгредієнтів було обрано субстанції природного походження – густі екстракти смаковниці звичайної, міхурника древовидного та сухий екстракт льону проносного. В якості основи сиропу був обраний – Ізомальт, коригент смаку – есенція харчова фруктова «абрикос». Обґрунтовано технологію одержання лікарського сиропу для лікування закрепу.uk_UA
dc.description.abstractQualification work contains 43 pages, 5 figures, 7 tables, a list of references of 42 titles. In order to develop the composition of the medicinal syrup for the treatment of constipation, substances of natural origin were selected as active pharmaceutical ingredients - thick extracts of common gorse, oleander and dry extract of laxative flax. Isomalt was selected as the base of the syrup, and the taste corrector was the food fruit essence "apricot". The technology of obtaining medicinal syrup for the treatment of constipation is substantiated.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра заводської технології ліківuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectзакрепuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectгусті екстракти смаковниці звичайноїuk_UA
dc.subjectміхурника древовидного та сухий екстракт льону проносногоuk_UA
dc.subjectІзомальтuk_UA
dc.subjectесенція харчова фруктова «абрикос»uk_UA
dc.subjectскладuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectconstipationuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectthick extracts of common gorseuk_UA
dc.subjectoleander and dry extract of laxative flaxuk_UA
dc.subjectIsomaltuk_UA
dc.subjectedible fruit essence "apricot"uk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcompositionuk_UA
dc.titleПідбір допоміжних речовин при розробці складу та технології сиропу послаблювальної діїuk_UA
dc.title.alternativeThe selection of excipients in the development of the composition and technology of the laxahive syrupuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Логвін Алла, 10.02.24.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.