Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32268
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Логвін, Алла | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-01T13:06:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-01T13:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-02 | - |
dc.identifier.citation | Логвін, А. Підбір допоміжних речовин при розробці складу та технології сиропу послаблювальної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Криклива. - Харків, 2024. - 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32268 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота містить 43 сторінки, 5 рисунків, 7 таблиць, список літератури з 42 найменування. З метою розробки складу лікарського сиропу для лікування закрепів, в якості активних фармацевтичних інгредієнтів було обрано субстанції природного походження – густі екстракти смаковниці звичайної, міхурника древовидного та сухий екстракт льону проносного. В якості основи сиропу був обраний – Ізомальт, коригент смаку – есенція харчова фруктова «абрикос». Обґрунтовано технологію одержання лікарського сиропу для лікування закрепу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Qualification work contains 43 pages, 5 figures, 7 tables, a list of references of 42 titles. In order to develop the composition of the medicinal syrup for the treatment of constipation, substances of natural origin were selected as active pharmaceutical ingredients - thick extracts of common gorse, oleander and dry extract of laxative flax. Isomalt was selected as the base of the syrup, and the taste corrector was the food fruit essence "apricot". The technology of obtaining medicinal syrup for the treatment of constipation is substantiated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра заводської технології ліків | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Фармація | uk_UA |
dc.subject | закреп | uk_UA |
dc.subject | сироп | uk_UA |
dc.subject | густі екстракти смаковниці звичайної | uk_UA |
dc.subject | міхурника древовидного та сухий екстракт льону проносного | uk_UA |
dc.subject | Ізомальт | uk_UA |
dc.subject | есенція харчова фруктова «абрикос» | uk_UA |
dc.subject | склад | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | constipation | uk_UA |
dc.subject | syrup | uk_UA |
dc.subject | thick extracts of common gorse | uk_UA |
dc.subject | oleander and dry extract of laxative flax | uk_UA |
dc.subject | Isomalt | uk_UA |
dc.subject | edible fruit essence "apricot" | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | composition | uk_UA |
dc.title | Підбір допоміжних речовин при розробці складу та технології сиропу послаблювальної дії | uk_UA |
dc.title.alternative | The selection of excipients in the development of the composition and technology of the laxahive syrup | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Логвін Алла, 10.02.24.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.