Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32398
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorMaslov, O. Yu.-
dc.contributor.authorKolisnyk, Yu. S.-
dc.contributor.authorKoval, A. O.-
dc.contributor.authorAntonenko, O. V.-
dc.date.accessioned2024-03-25T12:29:56Z-
dc.date.available2024-03-25T12:29:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationStudy the total content of flavonoids in the tincture of green tea leaves / O. Yu. Maslov // Безперервний професійний розвиток фармацевтичних працівників : сучасний стан, проблеми та перспективи : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 30-річчю заснування Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 1-2 листоп. 2023 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2023. – С. 259-260.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32398-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleStudy the total content of flavonoids in the tincture of green tea leavesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
259-260.pdf466,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.