Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32467
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попик, А. І. | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Іосипенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Новосел, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-01T15:27:32Z | - |
dc.date.available | 2024-04-01T15:27:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Визначення основних показників якості сировини для підсніжника білосніжного / А. І. Попик [та ін.] // Безперервний професійний розвиток фармацевтичних працівників : сучасний стан, проблеми та перспективи : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 30-річчю заснування Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 1-2 листоп. 2023 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2023. – С. 357-358. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32467 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Визначення основних показників якості сировини для підсніжника білосніжного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
357-358.pdf | 520,58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.