Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32467
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПопик, А. І.-
dc.contributor.authorТарасенко, О. О.-
dc.contributor.authorІосипенко, О. О.-
dc.contributor.authorНовосел, О. М.-
dc.date.accessioned2024-04-01T15:27:32Z-
dc.date.available2024-04-01T15:27:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВизначення основних показників якості сировини для підсніжника білосніжного / А. І. Попик [та ін.] // Безперервний професійний розвиток фармацевтичних працівників : сучасний стан, проблеми та перспективи : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 30-річчю заснування Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 1-2 листоп. 2023 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2023. – С. 357-358.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32467-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВизначення основних показників якості сировини для підсніжника білосніжногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
357-358.pdf520,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.