Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3282
Назва: | Ідентифікація та кількісне визначення празозину ВЕРХ-методом |
Інші назви: | Идентификация и количественное определение празозина ВЭЖХ-методом Identification and quantification of prazosin by HPLC method |
Автори: | Маміна, О. О. Ковальська, О. В. Рибалко, Л. І. Сиромятникова, І. В. Ковальская, Е. В. Мамина, Е. А. Рыбалко, Л. И. Сыромятникова, И. В. Kovalska, O. V. Mamina, O. O. Rybalko, L. I. Syromyatnikova, I. V. |
Теми: | празозин;ВЕРХ;біологічні об’єкти;ВЭЖХ;биологические объекты;prаzosin;HPLC;biological objects |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Донецький національний медичний університет ім. М. Горького |
Бібліографічний опис: | Ідентифікація та кількісне визначення празозину ВЕРХ-методом / О. О. Маміна, О. В. Ковальська, Л. І. Рибалко, І. В. Сиромятникова // Питання судової медицини та експертної практики : ХІ зб. наук. пр., присвяч. 90-річчю Донецького обласного бюро судово-медичної експертизи та 60-річчю кафедри судової медицини Донецького національного медичного університету ім. М. Горького. – Донецьк, 2013. – С.105-106. |
Короткий огляд (реферат): | Застосуванjня уніфікованої ВЕРХ- методики для аналізу празозину, придатної для проведення досліджень у біологічних об’єктах. Применение унифицированной ВЭЖХ-методики для анализа празозина, пригодной для проведения исследований в биологических объектах. Using standardized HPLC method for the analysis of prazosin suitable for research in biological objects. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3282 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри загальної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mamina О.O. Identification and quantification of prazosin by HPLC method.pdf | 629,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.