Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32904
Название: Розробка складу та технології медичного олівця антимікробної дії
Другие названия: Development of composition and technology of medical antimicrobial pencil
Авторы: Нарижна, Софія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;буркун лікарський;екстракт;ПЕО-екстракт;лікарська рослинна сировина;показники якості;олівці медичні;burkun medicinal;extract;PEO-extract;medicinal plant raw materials;quality indicators
Дата публикации: июн-2024
Библиографическое описание: Нарижна, С. Розробка складу та технології медичного олівця антимікробної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник Я. Марченко. - Харків, 2024. - 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології медичного олівця антимікробної дії на основі лікарської рослинної сировини. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 48 сторінках. Робота ілюстрована 7 таблицями, 11 рисунками та 1 схемою. Список літератури містить 36 джерела літератури.
The qualification work is devoted to the development of the composition and technology of a medical pencil with antimicrobial action based on medicinal plant raw materials. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 48 pages. The work is illustrated with 7 tables, 11 figures and 1 diagram. The bibliography contains 36 sources of literaturуe.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32904
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри косметології та аромології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нарижна Софія.pdf1,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.