Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32932
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луганська, Світлана | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-17T10:34:56Z | - |
dc.date.available | 2024-07-17T10:34:56Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Луганська, С. Оцінка ризиків потенційної взаємодії при сумісному застосуванні гормональної хіміотерапії з харчовими продуктами : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Головченко. - Харків, 2024. - 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32932 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі висвітлено узагальнені результати актуальних наукових даних та сучасних досліджень, що стосуються взаємодї харчових продуктів з препаратами гормональної хіміотерапії, охарактеризовано фармакодинамічні та фармакокінетичні особливості препаратів, проаналізовано фармацевтичний ринок України на наявність даних препаратів. Розроблено актуальні рекомендації відносно харчування під час терапії гормональними хіміотерапевтичними засобами. Загальний обсяг роботи 54 сторінки. Робота містить рисунків – 22, джерел літератури – 57. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification paper summarizes the results of current scientific data and modern researches related to the interaction of food products with hormonal chemotherapy drugs, characterizes the pharmacodynamic and pharmacokinetic features of the drugs, and analyzes the pharmaceutical market of Ukraine for the presence of these drugs. Actual recommendations regarding nutrition during therapy with hormonal chemotherapeutic agents have been developed. The total volume of work is 54 pages. The work contains 22 figures, 57 literature sources. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра фармацевтичної хімії | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Фармація | uk_UA |
dc.subject | гормональна хіміотерапія | uk_UA |
dc.subject | лікарсько-харчова несумісність | uk_UA |
dc.subject | взаємодія оральної хіміотерапії з їжею | uk_UA |
dc.subject | взаємодія лікарських засобів | uk_UA |
dc.subject | hormonal chemotherapy | uk_UA |
dc.subject | drug-food incompatibility | uk_UA |
dc.subject | interaction of oral chemotherapy with food | uk_UA |
dc.subject | drug interaction | uk_UA |
dc.title | Оцінка ризиків потенційної взаємодії при сумісному застосуванні гормональної хіміотерапії з харчовими продуктами | uk_UA |
dc.title.alternative | Assessment of the risks of potential interaction with the combined use of hormonal chemotherapy with food products | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Луганська Світлана.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.