Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32938
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтавицька, Наталя-
dc.date.accessioned2024-07-17T10:37:46Z-
dc.date.available2024-07-17T10:37:46Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationСтавицька, Н. Особливості взаємодії препаратів геріатричної практики з компонентами харчових продуктів : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Головченко. - Харків, 2024. - 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32938-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі представлено результати аналізу наукових літературних посилань, узагальнення даних наукових досліджень та ключових моментів щодо раціонального поєднання лікарських засобів та харчових продуктів серед пацієнтів геріатричної практики. На підставі отриманих даних розроблено узагальнені рекомендації щодо надання кваліфікованої інформаційної допомоги пацієнтам похилого віку. Дотримання запропонованих рекомендацій дозволить досягти бажаного терапевтичного ефекту та зменшити ризик виникнення побічних ефектів, які можуть становити небезпеку життю пацієнта. Загальний обсяг роботи 56 сторінок. Робота містить рисунків – 19 , джерел літератури – 119.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work presents the results of the analysis of scientific literary references, generalization of scientific research data, and key points regarding the rational combination of medicines and food products among patients of geriatric practice. On the basis of the received data, generalized recommendations were developed for the provision of qualified informational assistance to elderly patients. Compliance with the proposed recommendations will allow you to achieve the desired therapeutic effect and reduce the risk of side effects that may endanger the patient's life. The total volume of the work is 56 pages. The work contains 19 pictures, 119 references.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармацевтичної хіміїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectгеріатрична медицинаuk_UA
dc.subjectпацієнти похилого вікуuk_UA
dc.subjectфармакотерапіяuk_UA
dc.subjectвзаємодія ліківuk_UA
dc.subjectgeriatric medicineuk_UA
dc.subjectdrug interactionuk_UA
dc.subjectelderly patientsuk_UA
dc.subjectpharmacotherapyuk_UA
dc.titleОсобливості взаємодії препаратів геріатричної практики з компонентами харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of the interaction of drugs used in geriatric practice with components of food productsuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ставицька Наталя.pdf1,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.