Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33029
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Assaf, Ahmad Houssein | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-25T19:31:44Z | - |
dc.date.available | 2024-08-25T19:31:44Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Assaf Ahmad Houssein. Рhytochemical study of Myrtus communis raw materials : qualification work / scientific supervisor V. Protska. - Kharkiv, 2024. - 59 р. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33029 | - |
dc.description.abstract | The qualification paper presents the results of identification, determination of the quantitative content and quality indicators of the leaves of Myrtus communis L. Polysaccharides, coumarins, flavonoids, tannins, organic acids and amino acids were found in the leaves of Myrtus communis L. The content of polysaccharides, coumarins, flavonoids and tannins was determined. The quality indicators of Myrtus communis L leaves were determined. The qualification work consists of an introduction, a literature review, an experimental part, general conclusions and a list of used literature sources. The work is laid out on 59 pages, of which 47 pages are the main text, includes 8 tables and 16 figures, 44 sources of literature. | uk_UA |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі наведено результати ідентифікації, визначення кількісного вмісту та показників якості листя Myrtus communis L. У листі Myrtus communis L. виявлено полісахариди, кумарини, флавоноїди, таніни, органічні кислоти та аміно кислоти, визначено вміст полісахаридів, кумаринів, флавоноїдів та танінів. Визначено показники якості листя Myrtus communis L. Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків та переліку використаних джерел літератури. Робота викладена на 59 сторінках, з яких 47 сторінок основного тексту, включає 8 таблиць та 16 рисунків, 44 джерела літератури. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра фармакогнозії | uk_UA |
dc.subject | faculty for foreign citizens’ education | uk_UA |
dc.subject | educational program Pharmacy | uk_UA |
dc.subject | Myrtus communis L. | uk_UA |
dc.subject | raw material quality indicators | uk_UA |
dc.subject | Myrtaceae Juss | uk_UA |
dc.subject | phytochemical study | uk_UA |
dc.subject | фітохімічне вивчення | uk_UA |
dc.subject | проказники якості сировини | uk_UA |
dc.title | Рhytochemical study of Myrtus communis raw materials | uk_UA |
dc.title.alternative | Фітохімічне вивчення сировини мирту звичайного | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ассаф Ахмад.pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.