Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33172
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКривошей, Юлія-
dc.date.accessioned2024-09-16T16:18:09Z-
dc.date.available2024-09-16T16:18:09Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationКривошей, Ю. Розробка складу шипучих таблеток з екстрактом куркуми : кваліфікаційна робота / наук. керівник Д. Солдатов. - Харків, 2024. - 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33172-
dc.description.abstractВ роботі наведено результати фармакотехнологічних досліджень з розробки складу та технології шипучих таблеток. Дослідження включало оцінку фізико-хімічних властивостей гранул та таблеток, таких як текучість, вологість, розмір частинок, міцність, стійкість до стирання, рН розчину та час шипіння. В результаті було встановлено, що розроблені шипучі таблетки відповідають встановленим критеріям. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 41 сторінок, містить 4 таблиць, 41 джерела літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe work presents the results of pharmacotechnological research on the development of the composition and technology of effervescent tablets. The research included the assessment of the physicochemical properties of granules and tablets, such as flowability, moisture content, particle size, hardness, wear resistance, pH of the solution, and effervescence time. As a result, it was established that the developed effervescent tablets meet the established criteria. The work consists of the following parts: introduction, literature review, choice of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, total work volume of 41 pages, contains 4 tables, 41 literature sources.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технології фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectшипучі таблеткиuk_UA
dc.subjectнатрію бікарбонатuk_UA
dc.subjectкуркумінuk_UA
dc.subjectпротизапальні властивостіuk_UA
dc.subjectлимонна кислотаuk_UA
dc.subjecteffervescent tabletsuk_UA
dc.subjectcurcuminuk_UA
dc.subjectcitric aciduk_UA
dc.subjectanti-inflammatory propertiesuk_UA
dc.subjectsodium bicarbonateuk_UA
dc.titleРозробка складу шипучих таблеток з екстрактом куркумиuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the composition of effervescent tablets with extract turmericuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кривошей.pdf379,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.