Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3325
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалий, В. В.-
dc.contributor.authorМалый, В. В.-
dc.contributor.authorMalyi, V. V.-
dc.date.accessioned2013-12-24T12:36:40Z-
dc.date.available2013-12-24T12:36:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМалий, В. В. До стандартизації сировини рослин роду ільм / В. В. Малий // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. - 2012. - № 6. - С. 25-28.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3325-
dc.description.abstractДля обрання критеріїв стандартизації сировини визначено вміст основних груп БАР в листі 6 видів роду ільм, при цьому вміст суми кислот органічних становив не нижче 1,8 %, вміст суми окиснюваних фенолів становив не менше 7,9 %, суми кислот гідроксикоричних – не менше 1,4 %, суми флавоноїдів – не нижче 0,8 %, суми катехінів – не нижче 1,3 %. На підставі проведених досліджень розроблено проект «МКЯ "Ільму листя"».en_US
dc.description.abstractДля выбора критериев стандартизации сырья определено содержание основных групп БАВ в листьях 6 видов ильма, при этом содержание суммы кислот органических составило не менее 1,3 %, содержание суммы окисляемых фенолов – не менее 8,0 %, суммы кислот гидроксикоричных – не менее 1,5 %, суммы флавоноидов – не менее 0,6 %, суммы катехинов – не менее 1,2 %. В результате проведенных исследований разработан проект «МКЯ«Ильма листья»».en_US
dc.description.abstractStandardization of criteria for selecting materials to determine the content of major groups of biologically active substances in the leaves of six species of Ulmus, and the total content of organic acids was not less than 1,3 %, the amount of oxidation of phenols – not less than 8,0 %, the amount of hydroxycinnamic acids - not less than 1,5 %, the amount of flavonoids – not less than 0,6%, the amount of catechins – not less than 1,2 %. The research resulted in a draft «MCQ«Ulmus leaves».en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectільмen_US
dc.subjectлистяen_US
dc.subjectстандартизаціяen_US
dc.subjectгрупи БАРen_US
dc.subjectильмen_US
dc.subjectлистen_US
dc.subjectстандартизацияen_US
dc.subjectгруппы БАВen_US
dc.subjectUlmusen_US
dc.subjectleavesen_US
dc.subjectstandardizationen_US
dc.subjectgroups BASen_US
dc.titleДо стандартизації сировини рослин роду ільмen_US
dc.title.alternativeК стандартизации сырья растений рода ильмen_US
dc.title.alternativeTo srtadartisations of raw materials of plants genus ulmus L.en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації
Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. Архів статей 2008-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UEK_6_2012_25.pdf196,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.