Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33303Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Maslov, O. Yu. | - |
| dc.contributor.author | Komisarenko, M. A. | - |
| dc.contributor.author | Kolisnyk, S. V. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-08T17:09:23Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-08T17:09:23Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Maslov, O. Yu. The investigation total content of hydroxycinnamic acids in the St. John herb / O. Yu. Maslov, M. A. Komisarenko, S. V. Kolisnyk // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 62-63. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33303 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.title | The investigation total content of hydroxycinnamic acids in the St. John herb | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 62-63.pdf | 169,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.