Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33305
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMaslov, O. Yu.-
dc.contributor.authorKomisarenko, M. A.-
dc.contributor.authorKolisnyk, S. V.-
dc.date.accessioned2024-10-08T17:12:11Z-
dc.date.available2024-10-08T17:12:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationMaslov, O. Yu. The investigation total content of free organic acids in the lingonberry leaf / O. Yu. Maslov, M. A. Komisarenko, S. V. Kolisnyk // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 64-65.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33305-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleThe investigation total content of free organic acids in the lingonberry leafuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
64-65.pdf150,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.