Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33315
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Винокурова, Марія | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T17:17:22Z | - |
dc.date.available | 2024-10-08T17:17:22Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Винокурова, М. Удосконалення виробництва синбіотичної добавки дієтичної «Лінорм» : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2024. - 105 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33315 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва синбіотичної добавки дієтичної «Лінорм», запропоновано проводити процес виробництва повним мікробним синтезом із проєктуванням ферментаційної ділянки у цеху дієтичних добавок. Культивування чотирьох пробіотичних культур запропоновано проводити роздільно з подальшим отриманням змішаної культури, її концентруванням та висушуванням. Це дозволить підвищити якість випускаємої продукції та розширити спектр дієтичних добавок, що випускаються підприємством. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чоритьох розділів, висновку, списку використаної літератури із 45 найменувань та графічних матеріалів, винесених у додатки. Загальний обсяг роботи - 88 сторінок, 10 рисунків, 14 таблиць, 2 креслень формату А1. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the qualification paper, dedicated to the improvement of the production of the synbiotic dietary supplement "Linorm", it is proposed to carry out the production process by full microbial synthesis with the design of the fermentation area in the dietary supplements shop. Cultivation of four probiotic cultures is proposed to be carried out separately with subsequent preparation of a mixed culture, its concentration and drying. This will improve the quality of our products and expand the range of dietary supplements produced by the enterprise. The qualification work consists of an introduction, four chapters, a conclusion, a list of used literature from 45 titles and graphic materials, which are included in the appendices. The total volume of work - 88 pages, 10 figures, 14 tables, 2 A1 format drawings. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | пребіотики | uk_UA |
dc.subject | синбіотики | uk_UA |
dc.subject | probiotics | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | prebiotics | uk_UA |
dc.subject | synbiotics | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробництва синбіотичної добавки дієтичної «Лінорм» | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of production of synbiotic additive dietary "Linorm" | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота ВИНОКУРОВА Марія.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.