Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33360
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фурман, Ірина | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-14T10:01:16Z | - |
dc.date.available | 2024-10-14T10:01:16Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Фурман, І. Розробка складу і технології льодяників на основі ізомальту : кваліф. робота / наук. керівник І. Сайко. - Харків, 2024. - 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33360 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі наведені результати проведених досліджень щодо вибору оптимального складу та технології промислового виробництва льодяників на основі ізомальту з ефірними оліями для профілактики гострих респіраторних захворювань верхніх дихальних шляхів. Обрано раціональну лікарську форму, склад та технологію одержання формованих льодяників. Розроблена дієтична добавка може бути рекомендована для профілактики і лікування неускладнених форм гострих респіраторних захворювань верхніх дихальних шляхів. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, об’єкти і методи дослідження, експериментальна частина, висновки, перелік використаних літературних джерел, додатки. Загальний обсяг роботи містить 55 сторінок, 6 таблиць, 15 рисунків, 35 джерела літератури. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification paper presents the results of the conducted research on the selection of the optimal composition and technology of industrial production of lollipops based on isomalt with essential oils for the prevention of acute respiratory diseases of the upper respiratory tract. A rational dosage form, composition and technology for obtaining molded lollipops were chosen. The developed dietary supplement can be recommended for the prevention and treatment of uncomplicated forms of acute respiratory diseases of the upper respiratory tract. The work consists of the following parts: introduction, literature review, research objects and methods, experimental part, conclusions, list of used literary sources, appendices. The total volume of work contains 55 pages, 6 tables, 15 figures, 35 sources of literature. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра технологій фармацевтичних препаратів | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Технології фармацевтичних препаратів | uk_UA |
dc.subject | гострі респіраторні захворювання | uk_UA |
dc.subject | дієтична добавка | uk_UA |
dc.subject | ізомальт | uk_UA |
dc.subject | льодяники формовані | uk_UA |
dc.subject | ефірні олії | uk_UA |
dc.subject | acute respiratory diseases | uk_UA |
dc.subject | isomalt | uk_UA |
dc.subject | molded lollipops | uk_UA |
dc.subject | essential oils | uk_UA |
dc.subject | dietary | uk_UA |
dc.subject | supplement | uk_UA |
dc.title | Розробка складу і технології льодяників на основі ізомальту | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of the composition and technology of lollipops based on isomalt | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фурман.pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.