Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33360
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФурман, Ірина-
dc.date.accessioned2024-10-14T10:01:16Z-
dc.date.available2024-10-14T10:01:16Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationФурман, І. Розробка складу і технології льодяників на основі ізомальту : кваліф. робота / наук. керівник І. Сайко. - Харків, 2024. - 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33360-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі наведені результати проведених досліджень щодо вибору оптимального складу та технології промислового виробництва льодяників на основі ізомальту з ефірними оліями для профілактики гострих респіраторних захворювань верхніх дихальних шляхів. Обрано раціональну лікарську форму, склад та технологію одержання формованих льодяників. Розроблена дієтична добавка може бути рекомендована для профілактики і лікування неускладнених форм гострих респіраторних захворювань верхніх дихальних шляхів. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, об’єкти і методи дослідження, експериментальна частина, висновки, перелік використаних літературних джерел, додатки. Загальний обсяг роботи містить 55 сторінок, 6 таблиць, 15 рисунків, 35 джерела літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification paper presents the results of the conducted research on the selection of the optimal composition and technology of industrial production of lollipops based on isomalt with essential oils for the prevention of acute respiratory diseases of the upper respiratory tract. A rational dosage form, composition and technology for obtaining molded lollipops were chosen. The developed dietary supplement can be recommended for the prevention and treatment of uncomplicated forms of acute respiratory diseases of the upper respiratory tract. The work consists of the following parts: introduction, literature review, research objects and methods, experimental part, conclusions, list of used literary sources, appendices. The total volume of work contains 55 pages, 6 tables, 15 figures, 35 sources of literature.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технологій фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Технології фармацевтичних препаратівuk_UA
dc.subjectгострі респіраторні захворюванняuk_UA
dc.subjectдієтична добавкаuk_UA
dc.subjectізомальтuk_UA
dc.subjectльодяники формованіuk_UA
dc.subjectефірні оліїuk_UA
dc.subjectacute respiratory diseasesuk_UA
dc.subjectisomaltuk_UA
dc.subjectmolded lollipopsuk_UA
dc.subjectessential oilsuk_UA
dc.subjectdietaryuk_UA
dc.subjectsupplementuk_UA
dc.titleРозробка складу і технології льодяників на основі ізомальтуuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the composition and technology of lollipops based on isomaltuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фурман.pdf1,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.