Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономаренко, Т. О.-
dc.contributor.authorНажах Елідріссі, Ф.-
dc.contributor.authorКовалевська, І. В.-
dc.date.accessioned2024-10-19T17:48:28Z-
dc.date.available2024-10-19T17:48:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПономаренко, Т. О. Ковалевська І.В. Актуальність використання коригентів смаку та запаху при одержанні оральних плівок / Т. О. Пономаренко, Ф. Нажах Елідріссі, І. В. Ковалевська // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 194-195.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33384-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleАктуальність використання коригентів смаку та запаху при одержанні оральних плівокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
194-195.pdf124,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.