Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33391
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛаауіні Ражаа-
dc.contributor.authorСліпченко, Г. Д.-
dc.date.accessioned2024-10-19T17:52:39Z-
dc.date.available2024-10-19T17:52:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛаауіні Ражаа. Вибір допоміжних речовин при створенні капсул з екстрактом часнику та конюшини лугової / Лаауіні Ражаа, Г. Д. Сліпченко // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 221-222.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33391-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВибір допоміжних речовин при створенні капсул з екстрактом часнику та конюшини луговоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
221-222.pdf151,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.