Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПідмогильна, Ю. П.-
dc.contributor.authorШпичак, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-11-01T10:41:13Z-
dc.date.available2024-11-01T10:41:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПідмогильна, Ю. П. Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах / Ю. П. Підмогильна, Т. В. Шпичак // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 19-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВикористання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
19-20.pdf126,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.