Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34225
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цікало, Д. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T12:40:14Z | - |
dc.date.available | 2025-01-23T12:40:14Z | - |
dc.date.issued | 2025-02 | - |
dc.identifier.citation | Цікало, Д. Ю. Дослідження властивостей та умов введення ресвератролу як активного інгредієнту з метою створення косметичної продукції антиоксидантної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник Л. Петровська. - Харків, 2025. - 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34225 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню властивостей перспективного і ефективного інгредієнту антиоксидантної дії – ресвератролу з метою розробки складу косметичної продукції на основі різних дисперсних систем і форми випуску. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальну частину, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 49 сторінках. Робота ілюстрована 11 таблицями, 4 рисунками. Список літератури містить 36 джерел літератури. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work was devoted to researching the properties of a promising and effective antioxidant ingredient - resveratrol with the aim of developing the composition of cosmetic products based on various dispersion systems and release forms. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 49 pages. The work is illustrated with 11 tables, 4 figures. The list of references contains 36 sources of literature. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів | uk_UA |
dc.subject | факультет медико-фармацевтичних технологій | uk_UA |
dc.subject | освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів | uk_UA |
dc.subject | косметичні препарати | uk_UA |
dc.subject | вільні радикали | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантна дія | uk_UA |
dc.subject | ресвератрол | uk_UA |
dc.subject | крем косметичний | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | cosmetic preparations | uk_UA |
dc.subject | free radicals | uk_UA |
dc.subject | antioxidant action | uk_UA |
dc.subject | resveratrol | uk_UA |
dc.subject | cosmetic cream | uk_UA |
dc.subject | production technology | uk_UA |
dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
dc.title | Дослідження властивостей та умов введення ресвератролу як активного інгредієнту з метою створення косметичної продукції антиоксидантної дії | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the properties and conditions of introduction of resveratrol as an active ingredient for the purpose of creating cosmetic products with antioxidant action | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота Дар`я ЦІКАЛО.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.