Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34225
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЦікало, Д. Ю.-
dc.date.accessioned2025-01-23T12:40:14Z-
dc.date.available2025-01-23T12:40:14Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationЦікало, Д. Ю. Дослідження властивостей та умов введення ресвератролу як активного інгредієнту з метою створення косметичної продукції антиоксидантної дії : кваліфікаційна робота / наук. керівник Л. Петровська. - Харків, 2025. - 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34225-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено дослідженню властивостей перспективного і ефективного інгредієнту антиоксидантної дії – ресвератролу з метою розробки складу косметичної продукції на основі різних дисперсних систем і форми випуску. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальну частину, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 49 сторінках. Робота ілюстрована 11 таблицями, 4 рисунками. Список літератури містить 36 джерел літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work was devoted to researching the properties of a promising and effective antioxidant ingredient - resveratrol with the aim of developing the composition of cosmetic products based on various dispersion systems and release forms. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 49 pages. The work is illustrated with 11 tables, 4 figures. The list of references contains 36 sources of literature.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобівuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Технології парфумерно-косметичних засобівuk_UA
dc.subjectкосметичні препаратиuk_UA
dc.subjectвільні радикалиuk_UA
dc.subjectантиоксидантна діяuk_UA
dc.subjectресвератролuk_UA
dc.subjectкрем косметичнийuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectcosmetic preparationsuk_UA
dc.subjectfree radicalsuk_UA
dc.subjectantioxidant actionuk_UA
dc.subjectresveratroluk_UA
dc.subjectcosmetic creamuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleДослідження властивостей та умов введення ресвератролу як активного інгредієнту з метою створення косметичної продукції антиоксидантної діїuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the properties and conditions of introduction of resveratrol as an active ingredient for the purpose of creating cosmetic products with antioxidant actionuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота Дар`я ЦІКАЛО.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.