Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34382
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Моцна, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Головченко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-08T19:51:59Z | - |
dc.date.available | 2025-02-08T19:51:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Моцна, Д. В. Вивчення впливу харчових продуктів на ефективність фармакотерапії при лікуванні СДУГ / Д. В. Моцна, О. С. Головченко // Youth Pharmacy Science: матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10-11 груд. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 67-68. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34382 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу харчових продуктів на ефективність фармакотерапії при лікуванні СДУГ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
YPS_матеріали конференції_2024 Моцна.pdf | 421,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.