Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоцна, Д. В.-
dc.contributor.authorГоловченко, О. С.-
dc.date.accessioned2025-02-08T19:51:59Z-
dc.date.available2025-02-08T19:51:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМоцна, Д. В. Вивчення впливу харчових продуктів на ефективність фармакотерапії при лікуванні СДУГ / Д. В. Моцна, О. С. Головченко // Youth Pharmacy Science: матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10-11 груд. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 67-68.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34382-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВивчення впливу харчових продуктів на ефективність фармакотерапії при лікуванні СДУГuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
YPS_матеріали конференції_2024 Моцна.pdf421,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.