Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДолгополова, В. А.-
dc.date.accessioned2025-02-19T07:43:59Z-
dc.date.available2025-02-19T07:43:59Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationДолгополова, В. А. Організація виробництва хлібу безбілкового : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена організації виробництва хлібу «Вівсяний без білка» на вітчизняному підприємстві. У роботі складено опис технологічного процесу отримання хлібу з безбілкової сировини з використанням структуроутворюючих та загущуючих інгредієнтів для отримання тіста із задовільними показниками якості та готового хліба з високими споживчими властивостями, складено технологічну та апаратурну схеми виробництва. Як основний апарат розглянуто машину тістомісильну з підкатною діжею марки SP-250M. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 68 сторінок, містить 7 рисунків, 8 таблиць та 2 креслення формату А1.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the organization of the production of "Oatmeal without protein" bread at a domestic enterprise. The work describes the technological process of obtaining bread from protein-free raw materials using structure-forming and thickening ingredients to obtain dough with satisfactory quality indicators and finished bread with high consumer properties, and a technological and equipment scheme of production is drawn up. The main device is a dough mixer with a rolling bowl of the SP-250M brand. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 68 pages, 7 figures, 8 tables, 2 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectбезбілковий хлібuk_UA
dc.subjectструктуроутворювачіuk_UA
dc.subjectзагусникиuk_UA
dc.subjectтістомісильна машинаuk_UA
dc.subjectкрохмаль кукурудзянийuk_UA
dc.subjectбезбілкова дієтаuk_UA
dc.subjectprotein-free breaduk_UA
dc.subjectstructuring agentsuk_UA
dc.subjectthickenersuk_UA
dc.subjectdough mixeruk_UA
dc.subjectcorn starchuk_UA
dc.subjectprotein-free dietuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleОрганізація виробництва хлібу безбілковогоuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of protein-free breaduk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Долгополова Вікторія ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБУ БЕЗБІЛКОВОГО.pdf3,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.