Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Долгополова, В. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-19T07:43:59Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-19T07:43:59Z | - |
| dc.date.issued | 2025-02 | - |
| dc.identifier.citation | Долгополова, В. А. Організація виробництва хлібу безбілкового : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 79 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34478 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва хлібу «Вівсяний без білка» на вітчизняному підприємстві. У роботі складено опис технологічного процесу отримання хлібу з безбілкової сировини з використанням структуроутворюючих та загущуючих інгредієнтів для отримання тіста із задовільними показниками якості та готового хліба з високими споживчими властивостями, складено технологічну та апаратурну схеми виробництва. Як основний апарат розглянуто машину тістомісильну з підкатною діжею марки SP-250M. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 68 сторінок, містить 7 рисунків, 8 таблиць та 2 креслення формату А1. | uk_UA |
| dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the organization of the production of "Oatmeal without protein" bread at a domestic enterprise. The work describes the technological process of obtaining bread from protein-free raw materials using structure-forming and thickening ingredients to obtain dough with satisfactory quality indicators and finished bread with high consumer properties, and a technological and equipment scheme of production is drawn up. The main device is a dough mixer with a rolling bowl of the SP-250M brand. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 68 pages, 7 figures, 8 tables, 2 A1 format drawings. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
| dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
| dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
| dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
| dc.subject | безбілковий хліб | uk_UA |
| dc.subject | структуроутворювачі | uk_UA |
| dc.subject | загусники | uk_UA |
| dc.subject | тістомісильна машина | uk_UA |
| dc.subject | крохмаль кукурудзяний | uk_UA |
| dc.subject | безбілкова дієта | uk_UA |
| dc.subject | protein-free bread | uk_UA |
| dc.subject | structuring agents | uk_UA |
| dc.subject | thickeners | uk_UA |
| dc.subject | dough mixer | uk_UA |
| dc.subject | corn starch | uk_UA |
| dc.subject | protein-free diet | uk_UA |
| dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
| dc.title | Організація виробництва хлібу безбілкового | uk_UA |
| dc.title.alternative | Organization of production of protein-free bread | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Долгополова Вікторія ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБУ БЕЗБІЛКОВОГО.pdf | 3,59 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.