Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3449Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ruban, O. A. | - |
| dc.contributor.author | Blazheyevskiy, M. Ye. | - |
| dc.contributor.author | Agafonov, O. M. | - |
| dc.contributor.author | Рубан, О. А. | - |
| dc.contributor.author | Блажеєвський, М. Є. | - |
| dc.contributor.author | Агафонов, О. М. | - |
| dc.contributor.author | Рубан, Е. А. | - |
| dc.contributor.author | Блажеевский, Н. Е. | - |
| dc.contributor.author | Агафонов, О. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2014-01-16T12:06:15Z | - |
| dc.date.available | 2014-01-16T12:06:15Z | - |
| dc.date.issued | 2013 | - |
| dc.identifier.citation | Ruban, Ye. O. Quantitative determination of unsaturation degree of anise oil by peroxy acid oxidation reaction / Ye. O. Ruban, M. Ye. Blazheyevskiy, O. M. Agafonov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 61. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3449 | - |
| dc.language.iso | en | en_US |
| dc.publisher | NUPh | en_US |
| dc.subject | Anise oil | en_US |
| dc.subject | анісова олія | en_US |
| dc.subject | анисовое масло | en_US |
| dc.title | Quantitative determination of unsaturation degree of anise oil by peroxy acid oxidation reaction | en_US |
| dc.type | Other | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри загальної хімії Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Actual questions 2013 61.pdf | 180,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.