Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34583
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВерещак, Н. В.-
dc.date.accessioned2025-02-21T09:27:43Z-
dc.date.available2025-02-21T09:27:43Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationВерещак, Н. В. Упровадження принципів ощадного виробництва в управління закладом охорони здоров’я : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Гладкова. - Харків, 2025. - 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34583-
dc.description.abstractРобота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури, додатків. Мета, наукова новизна роботи полягають у дослідженні питань управління ЯМД у ЗОЗ. Перший розділ роботи присвячений питанням сутності ощадного виробництва, визначенню якості та сучасним підходам до управління. У другому розділі досліджено поточний стан ощадного виробництва в лікарні. У третьому розділі представлені шляхи впровадження принципів ощадного виробництва управління в медичному закладі. Кваліфікаційна робота містить 66 сторінок, 9 таблиць, 2 рисунки, список літератури з 55 найменувань, 3 додатків.uk_UA
dc.description.abstractThe work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of used literature, appendices. The goal, the scientific novelty of the work consists in the study of issues of quality management of the provision of MC in HCI. The first chapter of the work is dedicated to the issues of the essence of lean production, the definition of quality, and modern approaches to management. The second chapter examines the current state of lean production in the hospital. The third chapter presents ways to implement the principles of lean management in a medical institution. The qualification work contains 66 pages, 9 tables, 2 figures, a bibliography of 55 names, 2 appendices.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармаціїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Управління охороною здоров'я та фармацевтичним бізнесомuk_UA
dc.subjectфармацевтична організаціяuk_UA
dc.subjectлогістична діяльністьuk_UA
dc.subjectлогістичні витратиuk_UA
dc.subjectелементи наукової новизниuk_UA
dc.subjectpharmaceutical organizationuk_UA
dc.subjectlogistical activitiesuk_UA
dc.subjectlogistics costsuk_UA
dc.subjectelements of scientific noveltyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleУпровадження принципів ощадного виробництва в управління закладом охорони здоров’яuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of lean production principles in the management of a health care institutionuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.