Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНармин Насирли-
dc.date.accessioned2025-03-16T17:47:22Z-
dc.date.available2025-03-16T17:47:22Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationНармин, Насирли. Фитохимическое изучение плодов Cerasus Vulgaris : квалификационная работа / науч. руководитель Н. Коммисаренко. - Харьков, 2025. - 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34619-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів Cerasus vulgaris. Проведено дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних речовин у сировині. Вивчено антибактеріальна активність екстрактівuk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to phytochemical study of fruits Cerasus vulgaris. The study of qualitative and quantitative composition of biologically active substances in raw materials was carried out. Antibacterial activity of extracts was studied.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозії та нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфакультет з підготовки іноземних громадянuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectCerasus vulgarisuk_UA
dc.subjectтраваuk_UA
dc.subjectантибактериальная активностьuk_UA
dc.subjectбиологически активные веществаuk_UA
dc.subjectтраваuk_UA
dc.subjectантибактеріальна активністьuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectherbuk_UA
dc.subjectantibacterial activityuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleФитохимическое изучение плодов Cerasus Vulgarisuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of Cerasus vulgaris fruitsuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Насірлі Нармін «ФИТОХИМИЧЕСКОЕ ИЗУЧЕНИЕ ПЛОДОВ CERASUS VULGARIS».pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.