Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34717
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маняк, В. В. | - |
dc.contributor.author | Безрукавий, Є. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-17T08:21:27Z | - |
dc.date.available | 2025-03-17T08:21:27Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Маняк В. В. Троксерутин: особливості виробництва та застосування / В. В. Маняк, Є. А. Безрукавий // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ХI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 27 листоп. 2024 р. – Xарків : НФаУ, 2024. – С. 24-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34717 | - |
dc.description.abstract | Троксерутин є одним із найпоширеніших лікарських засобів, який застосовується для лікування та профілактики захворювань венозної системи, таких як варикозне розширення вен, венозна недостність, геморой. На фармацевтичному ринку препарати троксерутину доступні у формі капсул, таблеток, мазей та гелів. Однак саме гелеві форми є найбільш популярними завдяки зручності застосування, швидкому проникненню активної речовини через шкіру та її локальній дії. Організація промислового виробництва гелів із троксерутином потребує дотримання суворих стандартів якості, врахування специфіки технологічного процесу, а також забезпечення стабільності та біодоступності активної речовини. Актуальність дослідження полягає в необхідності вдосконалення технологій виробництва гелів із троксерутином, оптимізації виробничих процесів і забезпечення відповідності продукції міжнародним стандартам | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | троксерутин | uk_UA |
dc.title | Троксерутин: особливості виробництва та застосування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Конференція ПТЛтаКЗ 2024 final 24-25.pdf | 107,83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.