Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34753
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоломієць, Д. Л.-
dc.contributor.authorНіколайчук, Н. О.-
dc.date.accessioned2025-03-17T09:06:56Z-
dc.date.available2025-03-17T09:06:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоломієць, Д. Л. Визначення параметрів одержання сухого екстракту кукурудзи стовпчиків / Д. Л. Коломієць, Н. О. Ніколайчук // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ХI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 27 листоп. 2024 р. – Xарків : НФаУ, 2024. – С. 176-179.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34753-
dc.description.abstractНа сьогодні однією з основних проблем охорони здоров'я у всьому світі є висока поширеність захворювань печінки. На думку Всесвітньої організації Охорони здоров'я тільки вірусним гепатитом В або С в хронічній формі хворіють 325 млн. людей у світі. Так само необхідно відмітити, що багато препаратів, що застосовуються для лікування цих захворювань, мають гепатотоксичні явища. Відповідно, можна припустити, що ріст споживання препаратів з мінімальним потенціалом гепатотоксичності може збільшити лікарсько-індуковані ураження печінки. І, у свою чергу, поліпшення стану печінки збільшує потребу людей в гепатопротекторних лікарських препаратах. Препарати рослинного походження є найбільш затребуваною групою гепатопротекторів. Одним з перспективних і доступних природних ресурсів для створення гепатопротекторних препаратів є кукурудзяні рильцяuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.titleВизначення параметрів одержання сухого екстракту кукурудзи стовпчиківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник Конференція ПТЛтаКЗ 2024 final 176-179.pdf204,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.