Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34773
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТоркаєнко, К. В.-
dc.contributor.authorХохленкова, Н. В.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.date.accessioned2025-03-17T09:15:20Z-
dc.date.available2025-03-17T09:15:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТоркаєнко, К. В. Сучасні тенденції створення та використання рекомбінантних пробіотиків / К. В. Торкаєнко, Н. В. Хохленкова, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ХI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 27 листоп. 2024 р. – Xарків : НФаУ, 2024. – С. 296-297.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34773-
dc.description.sponsorshipДослідження пробіотиків мають довгу історію, яка налічує сотні років. Спочатку вчені зосередилися на використанні пробіотиків для запобігання та лікування шлунково-кишкових інфекцій. Поступово дослідження пробіотиків розширилися завдяки доведенню інших переваг для здоров’я, таких як вплив на модуляцію імунної системи та виробництво біоактивних сполук. Це призвело до розробки пробіотичних продуктів для широкого спектру застосувань, включаючи здоров’я ротової порожнини, шкіри, лікування алергій, метаболічних розладів, запальних захворювань кишечника. У ХХ ст. із впровадженням новітніх технологій, зокрема генетичного секвенування та біоінформатики, сфера досліджень пробіотиків продовжувала розвиватися. У результаті вчені змогли виявити нові пробіотичні штами та створити рекомбінантні штами з новими властивостямиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпробіотики рекомбінантніuk_UA
dc.titleСучасні тенденції створення та використання рекомбінантних пробіотиківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник Конференція ПТЛтаКЗ 2024 final 296-297.pdf149,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.